Το Ant1 Radio σου κάνει Check IN στο βραβευμένο 5 αστέρων, πολυτελές Columbia Beach Resort!

 

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! COLUMBIA BEACH RESORT - ANT1 RADIO

 

Ετοιμάσου, μάζεψε τα πράγματα σου, το Ant1 Radio σου κάνει ΤΣΕΚ-IN στο βραβευμένο 5 αστέρων, πολυτελές Columbia Beach Resort!

Το Ant1 Radio χαρίζει σε δυο άτομα 3ημερη διαμονή, με όλα τα έξοδα πληρωμένα (FullBoard) στο μοναδικό στο είδος του Resort για να απολαύσουν αξέχαστες διακοπές, με όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες που προσφέρει το Columbia Beach Resort.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος είναι να στείλεις μήνυμα στο 3344 με την ένδειξη ΤΣΕΚ-ΙΝ, το ονοματεπώνυμο, την πόλη και την ηλικία σου.

Θα κληρώνεται καθημερινά ένας νικητής της ημέρας ο οποίος/α θα πρέπει να μας πάρει τηλέφωνο στο 77771000 εντός 20 λεπτών από την ώρα ανακοίνωσής του στον αέρα της εκπομπής.

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση του πρώτου νικητή στο Good Morning Show όπου θα συμμετέχουν όλοι οι νικητές της ημέρας.

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση του δεύτερου νικητή στο Good Morning Show όπου θα συμμετέχουν  όλοι οι νικητές της ημέρας από τις 20 μέχρι και τις 31 Ιουλίου!

Η χρέωση είναι 0.61 σεντ ανά sms με απεριόριστο δικαίωμα συμμετοχής.

Στη κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν, όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ενώ σε αντίθετη περίπτωση η συμμετοχή τους στη Ψηφοφορία και στην κλήρωση θα ακυρώνεται άμεσα.

Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής τόσο στο Διαγωνισμό όσο και των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα ψηφοφορίας και συμμετοχής οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας και της Διαφημιστικής εταιρείας, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού.

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια εταιρεία θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπος διαμονής, ηλικία) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της Διοργανώτριας εταιρείας με κάθε τρόπο και μέσο.

Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους.

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής εταιρείας.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγει την ανεπιφύλακτη αποδοχή: (α) όλων των ανωτέρων όρων και προϋποθέσεων.

Νικητές της ημέρας(Φάση 1):

Τρίτη 7/7             

Ραφαέλα Μαππούρη            

Tετάρτη 8/7   

Έλενα Κυριάκου                    

Πέμπτη 9/7           

Λουκάς Αργυρόπουλος       

Δευτέρα 13/7       

Κωνσταντίνα Καπλάνη        

Τρίτη 14/7            

Ραφαέλλα Βασιλείου

Τετάρτη 15/7         

Μαρία Νικολάου

Πέμπτη 16/7         

Σταύρος Σάββα  

ΝΙΚΗΤΗΣΈλενα Κυριάκου

 

Νικητές της ημέρας(Φάση 2):

Δευτέρα 20/7       

Μάριος Αντωνίου