κωσταντίνος αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός

Label
Τόπος Γέννησης
Value
Αθήνα
Label
Γενέθλια
Value
21/05/1986
Label
Ύψος
Value
1,90μ
Label
Ζώδιο
Value
Ταύρος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Πρώτα Βήματα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας απ’ τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 21 Μαΐου 1986 ενώ θεωρείται ένα από τα πρώτα τρίδυμα αδέλφια που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική γονιμοποίηση. Άρχισε να ανακαλύπτει το ταλέντο του στη μουσική από μόλις 5 ετών όταν ξεκίνησε να μαθαίνει πιάνο. Στη συνέχεια έμαθε να παίζει κιθάρα και άλλα μουσικά όργανα, ενώ παράλληλα άρχισε να τραγουδά. Όταν ήταν έφηβος δημιούργησε με τους φίλους του ένα μουσικό συγκρότημα με το όνομα «Blue Brothers», στο οποίο ο Κωνσταντίνος έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε. Παρά το γεγονός ότι τελειώνοντας το σχολείο εισήχθη στην Νοσηλευτική Σχολή, αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του και δήλωσε συμμετοχή στο διάσημο talent show του Ant1 Fame Story 3. Μετά από τη συμμετοχή του στο σόου ξεκίνησαν και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο χώρο του τραγουδιού.

Δισκογραφία

Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2008 από την Sony Bmg με τίτλο «Όλα θα αλλάξουν» το οποίο περιέχει 4 τραγούδια από τα οποία ξεχώρισαν το «Σε ξέρω καλά» και το «Όλα θα αλλάξουν». Απ’ τις 23 Απριλίου 2009 μέχρι και τον Μάιο του 2010 εμφανίσθηκε με τον Νίκο Βέρτη στο «Κέντρο Αθηνών» ενώ αρχές Μαίου 2010 κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Ερωτευμένος και τρελός» απ’ την Universal Music, σε μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια και στίχους Δημήτρη Τσάφα. Το 2010 έκανε εμφανίστηκε με τον Πάνο Καλλίδη και τη Χριστίνα Κολέτσα στο «ROMEO” με μεγάλη επιτυχία ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε στα ψηφιακά καταστήματα το τραγούδι «Είσαι ότι να’ναι». Τον επόμενο χρόνο κυκλοφορεί μια νέα δισκογραφική του δουλειά απ’ την Universal Music Greece με τίτλο «Μάλλον κάτι ξέρω» απ’ το ομότιτλο single που υπογράφει μουσικά ο Βασίλης Γαβριηλίδης και στίχους ο Θάνος Παπανικολάου. Ο δίσκος περιείχε οκτώ νέα τραγούδια από τα οποία τα πιο επιτυχημένα ήταν το «Είσαι ότι να’ναι» και το «Ερωτευμένος και τρελός». Τον επόμενο χρόνο συνεργάζεται με έναν από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της εποχής, τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος μετά την τεράστια επιτυχία του «Ποτέ Ξανά» υπέγραψε μία ακόμα επιτυχία για τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τίτλο «Παιδί Γενναίο». Το 2014 κυκλοφορεί ακόμα ένας δίσκος του από την Cobalt Music με τίτλο «Δεύτερη φορά» ο οποίος περιέχει τη μεγάλη επιτυχία «Εμείς δε θα χωρίσουμε ποτέ» που υπογράφει στιχουργικά η Ναταλία Γερμανού. 

Παράλληλα με τις εμφανίσεις του στο «FANTASIA” δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα και τη Φανή Δρακοπούλου κυκλοφορεί και το νέο του τραγούδι “ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ” σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου το οποίο γίνετε αμέσως μεγάλο hit. Το Μάη του 2016 κυκλοφορεί το νέο ολοκληρωμένο album του Κωνσταντίνου Αργυρού από την Cobalt Music με τίτλο “Όσα Νιώθω”. Τραγούδια όπως τα “Αθήνα – Θεσσαλονίκη”, “Στη Δική μου αγκαλιά” αλλά και το “Κι ας πονάω” είναι μόνο μερικά από 13 συνολικά του νέου δίσκου που κατακτούν τις καρδιές του κοινού και σκαρφαλώνουν ψηλά στο ελληνικό airplay. Ακόμη ένα τραγούδι που έρχεται να προστεθεί στην λίστα των μεγάλων επιτυχιών του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι το «Ξημερώματα» το οποίο είναι προπομπός του νέου του δίσκου που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2017 από τη Panik Platinum.