ΕΙΣΑΙ ΡΑΔΙΟΤΑΛΕΝΤΑΡΑ? Μάθε πως μπορείς να διεκδικήσεις τη δική σου εκπομπή στο Ant1 Radio!

ΡΑΔΙΟΤΑΛΕΝΤΑΡΑ Ι ΑΝΤ1 RADIO

 

Μήπως είσαι ανεξέλεγκτα μουρμούρης? Έχεις την ατάκα έτοιμη σε ότι και αν ακούσεις? Ή μήπως είσαι απλά λάτρης της Ελληνικής μουσικής και του κεφιού?

Εάν έκανες tick σε όλα τα παραπάνω τότε ίσως να είσαι το άτομο που ψάχνουμε!

Δήλωσε συμμετοχή στη ΡΑΔΙΟΤΑΛΕΝΤΑΡΑ και διεκδίκησε τη δική σου ραδιοφωνική εκπομπή στο Ant1 Radio!

Εάν σου κινήσαμε το ενδιαφέρον και θέλεις να μάθεις πως να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό τότε δώσε προσοχή στα πιο κάτω:

1.      Στο πρώτο στάδιο θα καλέσουμε όλους όσους μας στείλουν τα στοιχεία τους για μία mini συνέντευξη και ένα δοκιμαστικό! ( Μην ανησυχείς…Οι ερωτήσεις που θα γίνονται στους αιτούντες θα είναι για όλους οι ίδιες!)

2.      Κατά τη διάρκεια του δοκιμαστικού πρέπει να εκφωνήσεις για εμάς 2 ΟΝ που θα σου δώσουμε και ένα τρίτο που θα το σκεφτείς εσύ!

3.      Στο δεύτερο στάδιο θα επιλέξουμε τους 10 υποψήφιους που μας κίνησαν περισσότερο το ενδιαφέρον και πληρούν τα κριτήρια για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο.

4.      Αφού επιλεγούν οι 10 καλύτεροι υποψήφιοι, θα γίνει κλήρωση ON AIR κατά τη διάρκεια του Good Morning Show για να δούμε σε ποια μέρα του πρωινού θα εμφανιστεί ο κάθε υποψήφιος ως guest.

5.      Ο υποψήφιος που θα εμφανίζεται στο πρωινό θα συμμετέχει σε 2 ΟΝ και θα έχει 2.30 λεπτά για να παρουσιάσει ένα δικό του θέμα. Να προσέχεις όμως γιατί ο Χρήστος και η Μαρίνα πολύ πιθανόν να μην είναι οι καλύτεροι ακροατές…

6.      Στο τρίτο στάδιο και αν έχεις περάσει από τις δοκιμασίες του Χρήστου και της Μαρίνας θα αναρτήσουμε τη φωτογραφία σου για 24 ώρες στη σελίδα μας. Με το πέρας της μέρας θα καταγραφούν πόσα likes, comments & shares θα πάρει η κάθε φωτογραφία.

7.      Η Ραδιοταλεντάρα θα αναδειχθεί μετά από σύσκεψη της ομάδας που θα κρίνει τον καλύτερο/η υποψήφιο/α λαμβάνοντας υπόψη την επίδοση σου σε όλα τα πιο πάνω στάδια!

8.      Η ανακοίνωση θα γίνει ζωντανά ONAIR στο Good Morning Show όπου ο Χρήστος και η Μαρίνα θα τηλεφωνήσουν ΟΝ ΑΙR στην ΡΑΔΙΟΤΑΛΕΝΤΑΡΑ για να του/της ανακοινώσουν το αποτέλεσμα!

Στείλε μας τρείς λόγους που πιστεύεις πως είσαι ΡΑΔΙΟΤΑΛΕΝΤΑΡΑ στο radiotalentara@antenna.com.cy ! Μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο σου, από ποια πόλη είσαι, την ηλικία σου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας!

Διάρκεια συμμετοχών: Τετάρτη 04/03 – Παρασκευή 20/03