Το GOOD MORNING SHOW βγαίνει...στους δρόμους!!

 

 

Από τις 8 μέχρι και τις 19 Ιουλίου, ο Χρήστος και η Μαρίνα θα κυκλοφορούν  στους δρόμους με ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο καθημερινά από τις 6 μέχρι τις 10 το πρωί!

Στείλε μήνυμα στο 3344 το ονοματεπώνυμο, την διεύθυνση  και την ηλικία σου, για να σε εντοπίσει το λεωφορείο του Ant1 Radio και να εμφανιστει στην πόρτα σου με 200 ευρώ μετρητά!

Έχεις 30 δευτερόλεπτα για να μας ανοίξεις!

 

ΌΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Από τις 8 μέχρι και τις 19 Ιουλίου, το Good Morning Show με ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο έρχεται  σε όλες τις πόλεις!

Οι ακροατές του Ant1 Radio θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν τα παιχνίδια α) Πες το με ένα γράμμα, β) Πες το λάθος και γ) Βρες τον ψεύτη, για αυτές τις μέρες, όχι τηλεφωνικώς αλλά μαζί με το Χρήστο και τη Μαρίνα μέσα στο λεωφορείο τους, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα!

Από την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στείλτε μας sms στο 3344 ή στο Viber στο 99715715:

1.    Το Ονοματεπώνυμο

2.    Τη Πόλη

3.    Την Ηλικία

4.    Τη Διεύθυνση σας,και 

5.    Ποιες Ώρες μπορούμε να σας βρούμε από τις 6 μέχρι τις 10 το πρωί Δευτέρα με Παρασκευή.

Εμείς απλά θα εμφανιστούμε στη πόρτα σας και θα σας καλέσουμε να έρθετε μαζί μας στο λεωφορείο για να παίξουμε ζωντανά.

Όλα τα πιο πάνω προσωπικά δεδομένα θα διαγραφτούν στις 22 Ιουλίου 2019, αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού.  

Μέσα από όλους όσους θα στείλουν μήνυμα για να λάβουν μέρος στα παιχνίδια του Good Morning Show, θα κληρώνεται και ένας τυχερός από την πόλη που θα βρισκόμαστε.

Ο Χρήστος και η Μαρίνα θα πάνε στο σπίτι του τυχερού ακροατή και θα του κτυπήσουν το κουδούνι! Εάν o ακροατής τους ανοίξει τη πόρτα μέσα σε ακριβώς 30 δευτερόλεπτα, κερδίζει επιτόπου 200 ΕΥΡΩ μετρητά!!!!!!

Εάν δεν ανοίξει τη πόρτα εγκαίρως, τότε ο τυχερός της επόμενης μέρας θα πάρει 300 ευρώ (100 δηλαδή ευρώ περισσότερα).

Οι τυχεροί ακροατές που θα λαμβάνουν μέρος, θα πρέπει να είναι οι ίδιοι που έστειλαν μήνυμα. Για να διεκδικήσουν το δώρο θα πρέπει να απαντήσουν επιτυχώς σε όλες τις ερωτήσεις  του παιχνιδιού που λαμβάνουν μέρος, και μέσα στον καθορισμένο χρόνο. Εάν αποτύχουν, τότε το δώρο θα μεταφέρετε για την επόμενη μέρα.

Ο νικητής της κλήρωσης ο οποίος θα επιλεχθεί για τα 200 ευρώ μετρητά, θα πρέπει α) να μας ανοίξει τη πόρτα εντός των 30 δευτερολέπτων από τη στιγμή που θα κτυπήσουμε το κουδούνι β) να είναι το ίδιο φυσικό άτομο ο οποίος δήλωσε συμμετοχή και γ) να υπογράψει σχετικό έγγραφο ότι παρέλαβε το μετρητά. Εάν όχι τότε το έπαθλο δεν θα του δοθεί.   

Οι τυχεροί ακροατές που θα επιλέγονται καθημερινά, πρέπει να δώσουν τη συγκατάθεση τους για να χρησιμοποιηθούν δικές τους φωτογραφίες και video στα social media του σταθμού αλλά και στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 Kύπρου.

Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής τόσο στο Διαγωνισμό όσο και των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα ψηφοφορίας και συμμετοχής οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας και της Διαφημιστικής εταιρείας, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού.

Η διάρκεια της ψηφοφορίας ορίζεται από τις 05-07-2019 και ώρα 06:01 έως τις 18-07-2019 και ώρα 18:00.

Κατά την διάρκεια της κλήρωσης, θα κληρώνεται ακόμη ένας αναπληρωματικός για κάθε παιχνίδι ο οποίος θα μπορεί να λάβει μέρος στα παιχνίδια.  

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια εταιρεία θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπος διαμονής, ηλικία, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό που θα παράγεται κατά τη διάρκειας των εκπομπών από μέσα στο λεωφορείο) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της Διοργανώτριας εταιρείας με κάθε τρόπο και μέσο. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους.

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής εταιρείας.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρων όρων και προϋποθέσεων.