CHRISTMAS ALERT...ΣΤΟ ANT1 RADIO!

CHRISTMAS ALERT…ΣΤΟ ANT1 RADIO!

Συντονίσου στους 102.7&103.7 για να διεκδικήσεις ένα Παρασκευοσαββατοκυρίακο στην Αθήνα με Cyprus Airways, διανυκτέρευση για 2 βράδια σε ξενοδοχείο στην Αθήνα, VIP κράτηση στο Κέντρο Αθηνών για να απολαύσεις τον ανεπανάληπτο Νίκο Οικονομόπουλο και 500 Ευρώ μετρητά για Christmas Shopping στην Αθήνα!

Μάθε τα πάντα για τον ολοκαίνουργιο διαγωνισμό του Ant1 Radio!

Συντονίσου καθημερινά στο Ant1 RADIO 102,7 & 103,7 και στείλε όσα μηνύματα επιθυμείς στο 3344, με την ένδειξη Ant1 Radio, το Ονοματεπώνυμο, την πόλη και την ηλικία σου για να είσαι ένας από τους δύο νικητές που θα διεκδικήσουν το μεγάλο μας δώρο! H xρέωση του κάθε μηνύματος είναι 0,61 σεντ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Στη κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν, όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ενώ σε αντίθετη περίπτωση η συμμετοχή τους στη Ψηφοφορία και στην κλήρωση θα ακυρώνεται άμεσα.

Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής τόσο στο Διαγωνισμό όσο και των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα ψηφοφορίας και συμμετοχής οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας και της Διαφημιστικής εταιρείας, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού.

Η πρώτη κλήρωση θα γίνει τη Πέμπτη 13/12 ενώ η δεύτερη την Πέμπτη 20/12. Η διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας ορίζεται από τις 10-12-2018 και ώρα 00:01 έως την 13-12-2018 και ώρα 9:00. Μετά το πέρας της Διάρκειας και συγκεκριμένα στις 13-12-2018 και ώρα 9:00, θα διεξαχθεί η κλήρωση στα γραφεία του σταθμού. Κατά την διάρκεια της κλήρωσης, θα κληρωθούν άλλοι 5 Αναπληρωματικοί οι οποίοι θα διεκδικήσουν το Δώρο με σειρά προτεραιότητας είτε σε περίπτωση μη έγκυρης συμμετοχής των αρχικών Νικητών είτε σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον εκ των Νικητών είτε σε περίπτωση που κάποιος Νικητής αρνηθεί να παραλάβει το Δώρο του.

Η διάρκεια της δεύτερης ψηφοφορίας ορίζεται από τις 17-12-2018 και ώρα 00:01 έως την 20-12-2018 και ώρα 9:00. Μετά το πέρας της Διάρκειας και συγκεκριμένα στις 20-12-2018 και ώρα 9:00, θα διεξαχθεί η κλήρωση στα γραφεία του σταθμού. Κατά την διάρκεια της κλήρωσης, θα κληρωθούν άλλοι 5 Αναπληρωματικοί οι οποίοι θα διεκδικήσουν το Δώρο με σειρά προτεραιότητας είτε σε περίπτωση μη έγκυρης συμμετοχής των αρχικών Νικητών είτε σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον εκ των Νικητών είτε σε περίπτωση που κάποιος Νικητής αρνηθεί να παραλάβει το Δώρο του.

Το όνομα του πρώτου Νικητή θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου και του δεύτερου την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου κατά την διάρκεια του «Τhe Good Μorning Show» με τον Χρήστο και τη Μαρίνα. O νικητής που θα ακούσει το όνομα του On Air, θα πρέπει να πάρει τηλέφωνο στο 77771000 μέσα σε 10 λεπτά από την ώρα ανακοίνωσης του. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επικοινωνήσει μέσα σε 10 λεπτά τότε η συμμετοχή του δεν θεωρείται έγκυρη και οι παραγωγοί θα επικοινωνήσουν με τον πρώτο Αναπληρωματικό.

Μετά την ανακοίνωση του, ο πρώτος μεγάλος νικητής θα μαζέψει τις βαλίτσες του και παρέα με ένα φίλο/φίλη του θα φύγουν για Αθήνα την Παρασκευή 14/12 στις 16:00 με επιστροφή την Κυριακή στις 15:30 και ο δεύτερος νικητής θα φύγει για Αθήνα την Παρασκευή 21/12 στις 16:00 με επιστροφή την Κυριακή 23/12 στις 15:30 !

Η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική εταιρεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των Νικητών, ή/και του Αναπληρωματικού κατά περίπτωση, λόγω του ότι οι τελευταίοι δεν έλαβαν το ως άνω ηλεκτρονικό μήνυμα ή δεν έλαβαν γνώση του περιεχομένου του μηνύματος λόγω μη ανάγνωσης αυτού, καθώς και για τη τυχόν μη αποστολή (ή/και λήψη) για οποιονδήποτε λόγο στη Διαφημιστική του προαναφερθέντος απαντητικού ηλεκτρονικού μηνύματος αποδοχής του Δώρου εκ μέρους των Νικητών ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Η κλήρωση θα αναδείξει 2 νικητές εντός 2 εβδομάδων, οι οποίοι θα κερδίσουν τα εξής Δώρα: 1 VIP πρόσκληση για 2 άτομα στο Κέντρο Αθηνών, 2 Αεροπορικά Εισιτήρια με Cyprus Airways για την Αθήνα, διήμερη διαμονή στο Athenaeum Grand Hotel και 500 Ευρώ μετρητά για Christmas Shopping.

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια εταιρεία θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπος διαμονής, ηλικία) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της Διοργανώτριας εταιρείας με κάθε τρόπο και μέσο. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους.

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής εταιρείας.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγει την ανεπιφύλακτη αποδοχή: (α) όλων των ανωτέρων όρων και προϋποθέσεων.

ΝΙΚΗΤΕΣ

Πρώτη Κλήρωση 13/12: Δήμητρα Δημητρίου

Δεύτερη Κλήρωση 20/12: Λουκία Παπαξάνθου