ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Συντονίσου και διεκδίκησε το νέο Ford Fiesta 2018!

Συντονιστείτε 102.7&103.7 και διεκδικήστε το νέο Ford Fiesta 2018!


Συντονίσου καθημερινά στο "Good Morning Show" με τον Χρήστο Γρηγοριάδη και την Μαρίνα Βρόντη για να μάθεις ποιό είναι το τραγούδι της ημέρας.

Μόλις ακούσεις το συγκεκριμένο τραγούδι, κατ'α την διάρκεια του, σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας στείλε όσα μηνύματα επιθυμείς στο 1020, γράφοντας CAR, το Ονοματεπώνυμο σου, την πόλη και την ηλικία σου! 

Καθημερινά θα βγαίνει ένας νικητής μέσα από διαδικασία κλήρωσης. Ο νικητής της κάθε ημέρας θα ανακοινώνεται την επόμενη ημέρα κατά την διάρκεια του Good Morning Show με το Χρήστο και τη Μαρίνα. 

Όλοι οι ημερήσιοι νικητές θα λάβουν μέρος στον Μεγάλο Τελικό όπου θα καλεστούν για να συμμετάσχουν στην τελική κλήρωση που θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου στο Showroom της Ford στην Έγκωμη, Λευκωσία!  Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου και η χρέωση είναι 0.20 σεντς με απεριόριστο δικαίωμα συμμετοχής.

Στη κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν, όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, η συμμετοχή τους στη Ψηφοφορία και στην κλήρωση θα ακυρώνεται άμεσα. 

Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής τόσο στο Διαγωνισμό όσο και των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα ψηφοφορίας και συμμετοχής οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας και της Διαφημιστικής εταιρείας, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού.

Η διάρκεια της ψηφοφορίας ορίζεται από τις 20-11-2017 και ώρα 00:01 έως τις 15-12-2017 και ώρα 17:00. Μετά το πέρας της Διάρκειας και συγκεκριμένα στις 15-12-2017 και ώρα 17:00, θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση στα γραφεία του σταθμού. Κατά την διάρκεια της κλήρωσης, θα κληρωθούν άλλοι 5 Αναπληρωματικοί οι οποίοι θα διεκδικήσουν το Δώρο με σειρά προτεραιότητας είτε σε περίπτωση μη έγκυρης συμμετοχής των αρχικών Νικητών είτε σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον εκ των Νικητών είτε σε περίπτωση που κάποιος Νικητής αρνηθεί να παραλάβει το Δώρο του.

Το όνομα του Νικητή θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου κατά την διάρκεια του «Τhe Good Μorning Show» με τον Χρήστο και τη Μαρίνα. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία ούτε με τον εκάστοτε Νικητή ούτε με τον Αναπληρωματικό, η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική εταιρεία διατηρούν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια.

Η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική εταιρεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των Νικητών, ή/και του Αναπληρωματικού κατά περίπτωση, λόγω του ότι οι τελευταίοι δεν έλαβαν το ως άνω ηλεκτρονικό μήνυμα ή δεν έλαβαν γνώση του περιεχομένου του μηνύματος λόγω μη ανάγνωσης αυτού, καθώς και για τη τυχόν μη αποστολή (ή/και λήψη) για οποιονδήποτε λόγο στη Διαφημιστική του προαναφερθέντος απαντητικού ηλεκτρονικού μηνύματος αποδοχής του Δώρου εκ μέρους των Νικητών ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Η κλήρωση θα αναδείξει ένα νικητή/τρια, ο/η οποίος/α θα κερδίσει το εξής Δώρο: Το νέο αυτοκίνητο Ford Fiesta 2018.

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια εταιρεία θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπος διαμονής, ηλικία) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της Διοργανώτριας εταιρείας με κάθε τρόπο και μέσο. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους.

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής εταιρείας.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγει την ανεπιφύλακτη αποδοχή: (α) όλων των ανωτέρων όρων και προϋποθέσεων.

Οι νικητές της ημέρας εώς και σήμερα είναι οι εξής:

1.Θεοδώρα Μηνά

2.Μαρίνα Παπαζαχαρία

3.Χρυσοστόμη Χρυσοστόμου

4.Νεκτάριος Κλεάνθους

5.Λουκία Λουκά

6.Άννα Μαρία Κωνσταντή

7.Ονησιφόρος Γεωργιάδης

8. Παναγιώτης Χαραλάμπους

9.Φρόσω Σοφοκλέους

10.Έκτωρας Χατζηαβραάμ

11.Κυριάκος Χρήστου

12.Χρύσω Κεζέλη

13.Κυριάκος Χρήστου

14.Χρύσω Κεζέλη

15.Ευριδίκη Βαρδά

16.Κρυστάλλω Αρχοντίδου

17.Μαριλένα Ανδρέου

18.Έλενα Νικήτα

19.Χριστίνα Κωνσταντίνου

20. Ελευθερία Παύλου