ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Συντονίσου και κέρδισε διήμερη διαμονή στο APHRODITE HILLS RESORT!!

 

WEEKEND ESCAPE

 

Συντονίσου καθημερινά στο Ant1 Radio και στείλε όσα μηνύματα επιθυμείς στο 3344, γράφοντας Ant1 Radio, το Ονοματεπώνυμο, την πόλη και την ηλικία σου για να διεκδικήσεις μία διαμονή για 5 άτομα σε ΕΠΑΥΛΗ στο Αphrodite Hills Resort στην Πάφο με πολλές εκπλήξεις!!

O μεγάλος τελικός θα γίνει κατά την διάρκεια του Good Morning Show την Παρασκευή 3 Μαίου 2019. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τη Δευτέρα 22 Απριλίου και η χρέωση είναι 0.61 σεντ ανά sms με απεριόριστο δικαίωμα συμμετοχής.

Στη κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν, όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ενώ σε αντίθετη περίπτωση η συμμετοχή τους στη Ψηφοφορία και στην κλήρωση θα ακυρώνεται άμεσα.

Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής τόσο στο Διαγωνισμό όσο και των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα ψηφοφορίας και συμμετοχής οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας και της Διαφημιστικής εταιρείας, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού.

Η διάρκεια της ψηφοφορίας ορίζεται από τις 22-04-2019 και ώρα 06:01 έως τις 03-05-2019 και ώρα 9:00. Μετά το πέρας της Διάρκειας και συγκεκριμένα στις 03-05-2019 και ώρα 9:40, θα διεξαχθεί η κλήρωση στα γραφεία του σταθμού.

Κατά την διάρκεια της κλήρωσης, θα κληρωθούν άλλοι 5 Αναπληρωματικοί οι οποίοι θα διεκδικήσουν το Δώρο με σειρά προτεραιότητας είτε σε περίπτωση μη έγκυρης συμμετοχής των αρχικών Νικητών είτε σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον εκ των Νικητών είτε σε περίπτωση που κάποιος Νικητής αρνηθεί να παραλάβει το Δώρο του.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία ούτε με τον εκάστοτε Νικητή ούτε με τον Αναπληρωματικό, η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική εταιρεία διατηρούν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια.

Η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική εταιρεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των Νικητών, ή/και του Αναπληρωματικού κατά περίπτωση, λόγω του ότι οι τελευταίοι δεν έλαβαν το ως άνω ηλεκτρονικό μήνυμα ή δεν έλαβαν γνώση του περιεχομένου του μηνύματος λόγω μη ανάγνωσης αυτού, καθώς και για τη τυχόν μη αποστολή (ή/και λήψη) για οποιονδήποτε λόγο στη Διαφημιστική του προαναφερθέντος απαντητικού ηλεκτρονικού μηνύματος αποδοχής του Δώρου εκ μέρους των Νικητών ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Η κλήρωση θα αναδείξει ένα νικητή/ρια, ο/η οποίος/α θα κερδίσει το εξής Δώρο: 1 διαμονή για 5 άτομα σε έπαυλη στο Aphrodite Hills Resort στην Πάφο για το Σαββατοκυρίακο 08-09 Ιουνίου 2019 συμπεριλαμβανομένων δραστηριοτήτων όπως ιππασία και golf. Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν παρέα με παραγωγούς του Ant1 Radio την Κυριακή, 9 Ιουνίου, ενώ ακόμα μία τεράστια έκπληξη θα περιμένει τους νικητές στο ξενοδοχείο!

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια εταιρεία θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπος διαμονής, ηλικία) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της Διοργανώτριας εταιρείας με κάθε τρόπο και μέσο.

Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους.

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οπτικοακουστικό συνεργείο θα καταγράφει στιγμιότυπα μόνο από τις ομαδικές δραστηριότητες, υλικό που θα χρησιμοποιηθεί από την τηλεόραση του Ant1, όπως επίσης και από τα social media και website του Ant1 Radio.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγει την ανεπιφύλακτη αποδοχή: (α) όλων των ανωτέρων όρων και προϋποθέσεων.