ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! "ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ"

EΣΥ ΜΙΛΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

 

Νέος Μεγάλος Διαγωνισμός στο Ant1 Radio!

To Good Morning Show σας πληρώνει το λογαριασμό τηλεφώνου σας!

Βγάλε φωτογραφία τον λογαριασμό του τηλεφώνου σου και στείλε μας τον στο VIBER του Ant1 Radio στο 99715715 ή στη σελίδα μας στο Facebook.

Καθημερινά θα κληρώνονται 2 ΝΙΚΗΤΕΣ οι οποίοι θα ανακοινώνονται ζωντανά στο Good Morning Show από τον Χρήστο και τη Μαρίνα, στις 07:10 ο πρώτος  και στις 08:10 ο δεύτερος.

Οι νικητές θα πρέπει να μας πάρουν τηλέφωνο εντός 30 λεπτών στο 77771000 για να τους πληρώσουμε το λογαριασμό τους.

Ο διαγωνισμός ξεκινά τη Δευτέρα 11 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαΐου. 

 

Όροι και κανονισμοί

O κάθε νικητής θα πρέπει να μας πάρει τηλέφωνο στο 77771000 και να μιλήσει On Air με τον Χρήστο και την Μαρίνα εντός 30 λεπτών από την ώρα ανακοίνωσης του για να του πληρώσουμε τον λογαριασμό του. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν μας πάρει τηλέφωνο δεν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό του.

Ο διαγωνισμός ξεκινά τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 και τελειώνει την Παρασκευή στις 22 Μαΐου 2020.

Οι λογαριασμοί που θα στέλνονται από τη Δευτέρα στις 7.10π.μ μέχρι και την Παρασκευή στις 8:10π.μ θα ισχύουν στην κλήρωση της επόμενης μέρας ενώ αυτοί που στέλνονται από την Παρασκευή στις 8:10 μέχρι και την Δευτέρα στις 7:10 θα ισχύουν στην κλήρωση της Δευτέρας.

Στη κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν, όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ενώ σε αντίθετη περίπτωση η συμμετοχή τους στη Ψηφοφορία και στην κλήρωση θα ακυρώνεται άμεσα.

Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής τόσο στο Διαγωνισμό όσο και των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα ψηφοφορίας και συμμετοχής οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας και της Διαφημιστικής εταιρείας, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού.

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από τις 11-05-2020 και ώρα 00:01 έως την 22-05-2020 και ώρα 8:10.

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια εταιρεία θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων όπως παρουσιάζονται στο κάθε λογαριασμό, τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού. Οι Συμμετέχοντες με την αποστολή του λογαριασμού τους δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τον πιο πάνω σκοπό. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου της διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής εταιρείας.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγει την ανεπιφύλακτη αποδοχή: (α) όλων των ανωτέρων όρων και προϋποθέσεων.