ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Το Ant1 Radio σου ανακαινίζει το σπίτι!

ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΤΟ ANT1 RADIO ΣΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Tο Ant1 Radio σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια δωροεπιταγή αξίας 2000 ευρώ από την ΙΚΕΑ και μία ολοκαίνουργια τηλεόραση Thomson 42’’ από τα καταστήματα Public.

Μπες στο Instagram, βρες τη σελίδα του Ant1 Radio, κάνε follow, δημιούργησε ένα story  με σένα ή με παρέα στο σαλόνι σου, κάνε  tag το Ant1 Radio και δημοσίευσε το!

Καθημερινά θα κληρώνεται ένας νικητής μέσα από όλα τα stories που είχαν δημοσιευτεί μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα της προηγούμενης ημέρας. Ο κάθε ημερήσιος νικητής θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου η ώρα 10 το πρωί στο Good Morning Show όπου θα αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής της δωροεπιταγής αξίας 2000 ευρώ από την IKEA και της τηλεόρασης από τα Public.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 06:00 το πρωί,  μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:55 το πρωί.

Ο τυχερός νικητής, εφόσον επιλεγεί, θα πρέπει να έρθει στο studio για μία συνέντευξη στο πρωινό του σταθμού ενώ πρέπει να δώσει τη συγκατάθεση του για να χρησιμοποιηθούν δικές του φωτογραφίες και video στα social media του σταθμού αλλά και στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 Kύπρου.

Η διαδικασία αγοράς των επίπλων καθώς και η παράδοση της τηλεόρασης στον νικητή θα οπτικοποιηθεί από κάμερα του σταθμού.

Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής τόσο στο Διαγωνισμό όσο και των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα ψηφοφορίας και συμμετοχής οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας και της Διαφημιστικής εταιρείας, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού.

Η διάρκεια της ψηφοφορίας ορίζεται από τις 03-9-2018 και ώρα 06:01 έως τις 28-9-2018 και ώρα 9:55. Μετά το πέρας της Διάρκειας και συγκεκριμένα στις 28-9-2018 και ώρα 9:55, θα διεξαχθεί η κλήρωση στα γραφεία του σταθμού. 

Κατά την διάρκεια της κλήρωσης, θα κληρωθούν άλλοι 5 Αναπληρωματικοί οι οποίοι θα διεκδικήσουν το Δώρο με σειρά προτεραιότητας είτε σε περίπτωση μη έγκυρης συμμετοχής των αρχικών Νικητών είτε σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον εκ των Νικητών είτε σε περίπτωση που κάποιος Νικητής αρνηθεί να παραλάβει το Δώρο του.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία ούτε με τον εκάστοτε Νικητή ούτε με τον Αναπληρωματικό, η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική εταιρεία διατηρούν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια.

Η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική εταιρεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των Νικητών, ή/και του Αναπληρωματικού κατά περίπτωση, λόγω του ότι οι τελευταίοι δεν έλαβαν το ως άνω ηλεκτρονικό μήνυμα ή δεν έλαβαν γνώση του περιεχομένου του μηνύματος λόγω μη ανάγνωσης αυτού, καθώς και για τη τυχόν μη αποστολή (ή/και λήψη) για οποιονδήποτε λόγο στη Διαφημιστική του προαναφερθέντος απαντητικού ηλεκτρονικού μηνύματος αποδοχής του Δώρου εκ μέρους των Νικητών ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Η κλήρωση θα αναδείξει ένα νικητή/τρια, ο/η οποίος/α θα κερδίσει το εξής Δώρο:  1 δωροκουπόνι αξίας 2000 ευρώ από το IKEA, εξαιρουμένων του κόστους  μεταφορών και συναρμολόγησης, και μία ολοκαίνουργια τηλεόραση Thomson 42’’ από τα καταστήματα Public.

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια εταιρεία θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπος διαμονής, ηλικία) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της Διοργανώτριας εταιρείας με κάθε τρόπο και μέσο. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους.

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής εταιρείας.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγει την ανεπιφύλακτη αποδοχή: (α) όλων των ανωτέρων όρων και προϋποθέσεων.

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

1.Κλέλια Χαραλάμπους

2.Έμιλυ Τρύπατσα

3.Ιωάννα Παναγιώτου

4.Μαργαρίτα Θεοδούλου

5.Ιωάννα Κουταλιανού

6.Ιωάννα Πέτρου

7.Νικόλας Πιερή

8.Στέλλα Μιχαήλ

9.Χριστόφορος Κούμας

10.Μαρία Ταμπουρίδη

11.Iωάννα Κώστα

12.Νεόφυτος Παπασάββα

13.Κυριάκος Παυλίδης

14.Χρίστος Παφίτης

15.Σώτια Ιωάννου

16.Ελίνα Βίκτωρος

17.Μαρία Τάκη

18.Σώτια Βασιλείου

19.Μαρίλια Πέτρου