ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "YOU'VE GOT THE LOOK"!

Διεκδίκησε €1000 ψώνια από τα καταστήματα Mango, Stradivarius, Tezenis, Kipling και Bagatt της αλυσίδας καταστημάτων Malouppas και Papacostas!

ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "YOU'VE GOT THE LOOK"

Από την 1η μέχρι και τις 12 Απριλίου, θα αναρτούμε καθημερινά φωτογραφίες στο Instagram μας(@ant1radio), με το εικονίδιο “Youve Got the Look”.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

Follow το Ant1 Radio,

Follow το malouppas.papacostas.fashion,

Like τη φωτογραφία και μπες στη κλήρωση!

Θα κάνουμε καθημερινά κλήρωση, όπου ο κάθε νικητής της ημέρας διεκδικεί €30 δωροκουπόνια από τα πιο πάνω καταστήματα, μόνο φυσικά εάν μας πάρει τηλέφωνο στο 77771000 εντός 10 λεπτών από την ώρα που θα του στείλουμε μήνυμα μέσω Instagram. Εάν δεν απαντήσει, τα ποσό θα μεταφερθεί για την επόμενη μέρα!

Την Παρασκευή 12 Απριλίου, θα γίνει η μεγάλη κλήρωση για τον μεγάλο νικητή των €1000 που  κερδίζει μόνο εάν μας πάρει τηλέφωνο στο 77771000 εντός 10 λεπτών από την ώρα που θα του στείλουμε μήνυμα μέσω Instagram. Εάν δεν απαντήσει, η κλήρωση θα επαναλαμβάνετε μέχρι να βρεθεί ο μεγάλος/η νικητής/τρια. 

Ο διαγωνισμός ξεκινά τη Δευτέρα 1η Απριλίου και τελειώνει την Παρασκευή στις 12 Απριλίου. 

Στη κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν, όσοι έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας τους ενώ σε αντίθετη περίπτωση η συμμετοχή τους στη Ψηφοφορία και στην κλήρωση θα ακυρώνεται άμεσα.

Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής τόσο στο Διαγωνισμό όσο και των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα ψηφοφορίας και συμμετοχής οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας και της Διαφημιστικής εταιρείας, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού.

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια εταιρεία θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπος διαμονής, ηλικία) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της Διοργανώτριας εταιρείας με κάθε τρόπο και μέσο. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους.

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής εταιρείας.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγει την ανεπιφύλακτη αποδοχή: (α) όλων των ανωτέρων όρων και προϋποθέσεων.