Ο Χρήστος έκανε επιτέλους το... επόμενο βήμα: Συντονίσου και κέρδισε πλούσια δώρα!

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ … ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ!

Ο Χρήστος Γρηγοριάδης και η Μαρίνα Βρόντη έδωσαν Ραδιοφωνικό όρκο με Παπά και με κουμπάρο!  

Πρόκειται για το Νέο και πολύ ξεχωριστό διαγωνισμό όπου ο Χρήστος και η Μαρίνα θα δίνουν πλούσια δώρα καθημερινά από τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 22/2, από τη Λίστα Γάμου των νεονύμφων.

Η αποκορύφωση του διαγωνισμού σε σχέση με το «Γάμο» των δύο Ραδιοφωνικών Παράγωγων αρχίζει στις 25/2 και διαρκεί μέχρι τις 8 Μαρτίου όπου θα γίνει η Μεγάλη Κλήρωση με το νικητή να ταξιδεύει με Qatar Airways μέχρι τις Σεϋχέλλες και διαμονή για 5 βράδια σε 4 η 5 αστέρων ξενοδοχείο στο νησί Μάχε των Σεϋχελλών.          

Στείλε όσα μηνύματα επιθυμείς στο 3344, με την ένδειξη Ant1 Radio, το Ονοματεπώνυμο, την πόλη και την ηλικία σου για να διεκδικήσεις δώρα από τη λίστα γάμου, καθώς επίσης για το μεγάλο ταξίδι στις  Σεϋχέλλες. To κάθε μήνυμα στοιχίζει 61 σεντ.

Στη κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν, όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ενώ σε αντίθετη περίπτωση η συμμετοχή τους στη Ψηφοφορία και στην κλήρωση θα ακυρώνεται άμεσα.

Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής τόσο στο Διαγωνισμό όσο και των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα ψηφοφορίας και συμμετοχής οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας και της Διαφημιστικής εταιρείας, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού.

Καθημερινά θα ανακοινώνονται τα ονόματα των νικητών κατά την διάρκεια του «Τhe Good Μorning Show» με τον Χρήστο και τη Μαρίνα μετά από κλήρωση που θα γίνεται στον σταθμό.

Η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική εταιρεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των Νικητών, ή/και του Αναπληρωματικού κατά περίπτωση, λόγω του ότι οι τελευταίοι δεν έλαβαν το ως άνω ηλεκτρονικό μήνυμα ή δεν έλαβαν γνώση του περιεχομένου του μηνύματος λόγω μη ανάγνωσης αυτού, καθώς και για τη τυχόν μη αποστολή (ή/και λήψη) για οποιονδήποτε λόγο στη Διαφημιστική του προαναφερθέντος απαντητικού ηλεκτρονικού μηνύματος αποδοχής του Δώρου εκ μέρους των Νικητών ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

 

Η κλήρωση θα αναδεικνύει καθημερινά 1 νικητή από τo Wedding List του Χρήστου και τη Μαρίνας διεκδικώντας δώρα όπως αναγράφονται στη πιο κάτω λίστα:


Δευτέρα 11/2 : 1 κόσμημα από τα SWAROVSKI + Voucher αξίας €100 από τα καταστήματα PUBLIC + 1 δείπνο στο ξενοδοχείο CLEOPATRA για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τρίτη 12/2 : 1 δείπνο στο ξενοδοχείο CLEOPATRA για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου + 1 άρωμα από τα LOCCITANE.

Τετάρτη 13/2: 1 Σετ σεντόνια με μαξιλαροθήκες από την Aphrostrom αξίας €95 + 1 voucher αξίας €80 από το Hamam Omerye.

Πέμπτη 14/2: 1 κόσμημα από τα SWAROVSKI + 1 Voucher από το Manga Ηοme Improvement αξίας €50.

Παρασκευή 15/2: Voucher αξίας €100 από τα καταστήματα PUBLIC + 1 άρωμα από τα LOCCITANE.

Δευτέρα 18/2: 1 σετ σεντόνια με μαξιλαροθήκες από την Aphrostrom αξίας €92 + 1 Voucher αξίας €50 από το Ergo Home.

Τρίτη 19/2: 1 Voucher από το Manga Ηοme Improvement αξίας €50 + 1 Σετ Κολιέ, Δακτυλίδι και Σκουλαρίκια από το κοσμηματοπωλείο «Έλενα & Ευδοκία».

Τετάρτη 20/2: Voucher αξίας €100 από τα καταστήματα PUBLIC + 1 Voucher αξίας €50 από το Ergo Home.

Πέμπτη 21/2: 1 παπλωματοθήκη από την Aphrostrom αξίας €90.

Παρασκευή 22/2: 1 τούρτα από τα San Remo αξίας €60 + 1 διαμονή για μία νύχτα στο Honeymoon Suite του ξενοδοχείου “Drousia Heights Hotel”.

Δευτέρα 25/2-8/3: 1 ταξίδι στις Σευχέλλες με διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο για 5 βράδια.

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια εταιρεία θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπος διαμονής, ηλικία) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της Διοργανώτριας εταιρείας με κάθε τρόπο και μέσο. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους.

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής εταιρείας.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγει την ανεπιφύλακτη αποδοχή: (α) όλων των ανωτέρων όρων και προϋποθέσεων.