Συντονίσου και απόλαυσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην Αθήνα!

 

Συντονιστείτε στους 102.7&103.7 για να μάθετε πως μπορείτε να διεκδικήσετε ταξίδι στην Αθήνα με Blue Air, VIP προσκλήσεις για 2 άτομα για να απολαύσετε τον αγαπημένο Κωνσταντίνο Αργυρό στο Fantasia Live, και meet and greet στο καμαρίνι του καλλιτέχνη!

Συντονίσου και απόλαυσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην Αθήνα!

Συντονίσου καθημερινά στο Ant1 RADIO 102,7 & 103,7 και στείλε όσα μηνύματα επιθυμείς στο 3344, γράφοντας ΑΡΓΥΡΟΣ, το Ονοματεπώνυμο σου, την πόλη και την ηλικία σου για να διεκδικήσεις το μεγάλο μας δώρο!

Καθημερινά θα βγαίνει ένας νικητής μέσα από κλήρωση που θα διεξάγεται στο σταθμό. Ο νικητής της κάθε ημέρας θα ανακοινώνεται την επόμενη ημέρα κατά την διάρκεια του Good Morning Show με το Χρήστο και τη Μαρίνα.

Όλοι οι ημερήσιοι νικητές θα λάβουν μέρος στον Μεγάλο Τελικό όπου θα γίνει κατά την διάρκεια του Good Morning Show την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018.  Ο διαγωνισμός ξεκινά τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου και η χρέωση είναι 0.51 σεντ συν Φ.Π.Α. με απεριόριστο δικαίωμα συμμετοχής.

Τα μηνύματα που στέλνονται από Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή θα ισχύουν στην κλήρωση της Δευτέρας.

Στη κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν, όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ενώ σε αντίθετη περίπτωση η συμμετοχή τους στη Ψηφοφορία και στην κλήρωση θα ακυρώνεται άμεσα.

Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής τόσο στο Διαγωνισμό όσο και των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα ψηφοφορίας και συμμετοχής οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας και της Διαφημιστικής εταιρείας, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού.

Η διάρκεια της ψηφοφορίας ορίζεται από τις 29-10-2018 και ώρα 00:01 έως τις 8-11-2018 και ώρα 23:59. Μετά το πέρας της Διάρκειας και συγκεκριμένα στις 9-11-2018 και ώρα 9:40, θα διεξαχθεί η κλήρωση στα γραφεία του σταθμού. Κατά την διάρκεια της κλήρωσης, θα κληρωθούν άλλοι 5 Αναπληρωματικοί οι οποίοι θα διεκδικήσουν το Δώρο με σειρά προτεραιότητας είτε σε περίπτωση μη έγκυρης συμμετοχής των αρχικών Νικητών είτε σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον εκ των Νικητών είτε σε περίπτωση που κάποιος Νικητής αρνηθεί να παραλάβει το Δώρο του.

Το όνομα του Νικητή θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου κατά την διάρκεια του «Τhe Good Μorning Show» με τον Χρήστο και τη Μαρίνα. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία ούτε με τον εκάστοτε Νικητή ούτε με τον Αναπληρωματικό, η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική εταιρεία διατηρούν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια.

Η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική εταιρεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των Νικητών, ή/και του Αναπληρωματικού κατά περίπτωση, λόγω του ότι οι τελευταίοι δεν έλαβαν το ως άνω ηλεκτρονικό μήνυμα ή δεν έλαβαν γνώση του περιεχομένου του μηνύματος λόγω μη ανάγνωσης αυτού, καθώς και για τη τυχόν μη αποστολή (ή/και λήψη) για οποιονδήποτε λόγο στη Διαφημιστική του προαναφερθέντος απαντητικού ηλεκτρονικού μηνύματος αποδοχής του Δώρου εκ μέρους των Νικητών ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Η κλήρωση θα αναδείξει ένα νικητή/τρια, ο/η οποίος/α θα κερδίσει το εξής Δώρο: 1 VIP πρόσκληση για 2 άτομα στο FANTASIA, 2 Αεροπορικά Εισιτήρια της Blue Air και Διαμονή σε Ξενοδοχείο Τεσσάρων Αστέρων στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια εταιρεία θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπος διαμονής, ηλικία) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της Διοργανώτριας εταιρείας με κάθε τρόπο και μέσο. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους.

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής εταιρείας.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγει την ανεπιφύλακτη αποδοχή: (α) όλων των ανωτέρων όρων και προϋποθέσεων.

Συντονιστείτε στους 102.7&103.7 για να απολαύσετε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Fantasia Live! VIP προσκλήσεις για 2 άτομα και meet and greet στο καμαρίνι του καλλιτέχνη!

 

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

1.Μάμας Λοίζου, Λευκωσία

2.Στάλω Νεοφύτου, Παραλίμνι

3.Αντωνία Αντωνίου, Λευκωσία

4.Άντρεα Ευθυβούλου, Λευκωσία

5.Νάσια Χατζηνικοδήμου, Λευκωσία

6.Ντία Προδρόμου, Αμμόχωστος

7.Ραφαέλλα Λύτρα, Λάρνακα

8.Χρύσια Τρύφωνος, Λάρνακα

9.Άντια Σιακίδου(Νικήτρια)